Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Wybor

HoBo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wystarczająca fundsów i pojawił sie problem . SPAS-12 czy 870 Combat ? I tym mi sie kosi i drugim też . Co lepsze , uzasadnijcie :]

Rainbow Dash !!!!

Opublikowano

Mam wystarczająca fundsów i pojawił sie problem . SPAS-12 czy 870 Combat ? I tym mi sie kosi i drugim też . Co lepsze , uzasadnijcie :]

Szczerze jedno i drugie jest zabójcze oraz poprzez jedno i drugie będziesz tępiony na czacie,że jesteś noobem ,a nawet na niektórych serwach będziesz wyrzucany za te bronie.

Jeśli ci to nie przeszkadza tutaj masz porównanie w/w broni : ->

http://bfp4f.alchemical.ch/pl/_/6883fe7848be5d7d73c00f53203347eb9e20c15442375d1a8ae2a71d1318f00d

Opublikowano

Chyba zdecyduje się na 870 combat , dzięki za świetną stronke :] Co do wyrzucania , to na oryginalnych serverach EA nic takiego nie będzie ;d

Rainbow Dash !!!!

Opublikowano

mam pytanie skad mozna miec fundsy>?

Doładować SMSem, minimalna kwota 7zł z groszami, dostajesz 2,9k fundsów. A za to jakąś bron odblokowaną na perma kupisz

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...